Sutra 5. memorijalni turnir u spomen na Marinka Topića, dolaze poznata imena hrvatske košarke

U sklopu 54. Križevačkog velikog spravišča, Košarkaški klub Radnik, uz podršku Grada Križevaca, organizira 5. Memorijalni veteranski turnir u spomen na prerano preminulog suigrača Marinka Topića.

Na turniru sudjeluju veterani Radnika, Petra Zrinskog iz Vrbovca, Podravca iz Virja te Vrijednosnica iz Osijeka, koji će doći u vrlo jakom sastavu. Naime, u dresu Osijeka na križevački parket dolaze bivši prvoligaški igrači Katavić, Lozančić, Atanacković, Mandić (današnji trener prve ekipe), Martinko (sportski direktor kluba), Hrkač (vlasnik kluba). Također, spomenimo i da će za Radnik nastupiti članovi uprave kluba – Dominik Nervo i Tomislav Maslić, uz ostale dobro nam znane klupske veterane. Križevčane će s klupe voditi poznati internacionalni trener Luka Bujas, ujedno i križevački zet.

Turnir počinje u 12 sati polufinalnim dvobojima, a sastaju se:

12:00 Radnik – Podravac
13:15 Vrijednosnice – Petar Zrinski

Poražene momčadi iz polufinala sastat će se u ogledu za 3. mjesto od 14:30 sati, dok je finale na rasporedu u 15:15 sati. Turnir se igra u dvorani OŠ Ljudevita Modeca, a utakmice će trajati 4×8 minuta čiste igre.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.