U subotu nova akcija čišćenja Ratarske šume

Nepune dvije godine nakon prve akcije čišćenja, Čisteći Medvjedići pozivaju sve zainteresirane na novu radnu akciju čišćenja Ratarske šume i proslavu drugog rođendana križevačkih Čistećih Medvjedića. Prva ovakva akcija održala se 31. svibnja 2020. godine, kada je prikupljeno više od 50 vreća smeća.

>>> (FOTO) Održana akcija čišćenja 100 hektara Ratarske šume: Prikupljeno 50-ak vreća smeća, ali posao još nije gotov

U međuvremenu su Čisteći Medvjedići, neformalna građanska inicijativa koja se bavi čišćenjem šuma i podizanjem svijesti o njihovoj važnosti, postali poznati svojim aktivnim djelovanjem na području cijele Hrvatske. Križevčanima je to već dobro poznata ekipa koja ovaj tjedan slavi drugu godinu djelovanja u Križevcima.

“Ove subote, 29. svibnja, uz radnu akciju proslavit će se i drugi rođendan odreda Križevci. U suradnji s Gradom Križevci, Komunalnim poduzećem i Ekološkom udrugom Zeleno Prigorje radna akcija održat će se u Ratarskoj šumi s početkom u 10 i završetkom u 13 sati.

Molimo sve zaintersirane da svoj dolazak najave na broj 095/510 2477 ili na Facebook i Instagram stranicu „Čisteći Medvjedići“. Na akciju je potrebno ponijeti radne rukavice, vodu i ono najvažnije dobru volju i osmijeh na lice. Radujemo se vašem dolasku! Čisto, čisto!”, poručili su povodom nadolazeće akcije iz Čistećih Medvjedića.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.