Razvaljotka predstavlja troje srpskih komičara u Križevcima

Radomir Nestorović

Počinje druga sezona Razvaljotke, večernjeg stand up programa u Klubu kulture kojeg organizatori najavljuju kao najsmiješniji program u gradu Križevcima. U petak 16. rujna održati će se “Srpska stand up večer” na kojoj će gostovati troje izvrsnih komičara, Ana Zlatanović, Radomir Nestorović i Jelena Mandarić. Ulazak je 30 kuna, a ulaznice možete kupiti na dan nastupa od 20 sati. Stand up počinje u 21h.

U nagradnoj igri portala Križevci.info dijelimo dvaput po jednu ulaznicu za najbrže pošiljatelje točnog odgovora na pitanje: “Kako glasi ime i prezime stand-up komičara koji je u ožujku ove godine rasprodao Klub kulture?” U nastavku pročitajte kako komičari najavljuju sami sebe:

ANA ZLATANOVIĆ

Ukoliko volite bizarne priče o Isusu i Deda Mrazu, homofobnim grafitima, Surčinu i Hitlerovoj mami, ili samo želite dobiti odgovor na drevno pitanje ­ zašto je narkoman provalio u crkvu – ­ pogledajte Anin nastup!

RADOMIR RAŠO NESTOROVIĆ

Nema djevojku, ali uviek ima neku varijantu. Ima brojeve svih dilera u gradu. Kada su mu rekli da je duvanje trave ilegalno, počeo je duvati ljepilo. Prije toga je marihuana toliko utjecala na njegovo pamćenje, da se ne sjeća kad je zadnji put imao seks.

JELENA MANDARIĆ

Traži svoj debeli hlad i mjesto pod suncem. Nada se da će ga naći. Hejter u najbližem smislu riječi. Mrzi birokraciju i šalterske radnice. Zapravo je nježno biće koje se rasplače na Pampers reklamu. Jelena dolazi iz Srbije ali se pripitomila i sada boravi u Zagrebu.

Vezano

Komentari su zatvoreni.