Kino Križevci slavi rođendan – u prvoj godini više od 200 filmskih projekcija

Točno 6004 gledatelja posjetila su neku od 219 filmski projekcija u godinu dana od otvorenja Kina Križevci, rekla nam je Ksenija Posavec iz Pučkog otvorenog učilišta Križevci, koje upravlja kinom. Križevčani su najviše gledali akcijske filmove s junacima poput Batmana, Spidermana i Jamesa Bonda, a od crtića je najgledaniji bio “Psići u ophodnji”.

Za posjetitelje je kino službeno otvoreno lani 7. svibnja projekcijom Oscarom nagrađenog filma “Djevojka koja obećava”. Zbog epidemioloških mjera, dvorana se nije smjela koristiti u punom kapacitetu pa su sva 82 mjesta popunjena tek ove godine kad su mjere ublažene. Građani su odmah prihvatili sustav rezervacije karata putem web stranice kino.krizevci.hr, a jedva su dočekali i prodaju kokica bez kojih filmski doživljaj nije potpun.

Iako smo Kino otvorili u izazovnim vremenima, građani su dolazili na projekcije, pokazali su zadovoljstvo i podržali naš rad. Trudit ćemo se i dalje održati profesionalnost! Bilo je zahtjevno, ali Pučko otvoreno učilište Križevci je i ovo odradilo na visini zadatka. Zahvalna sam svojim djelatnicima, Gradu na podršci i svima koji pridonose kvaliteti, poručila je ravnateljica Željka Šunjić.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.