Istražili smo kako trgovački centri rade za blagdane – mnogi će Uskrsni ponedjeljak provesti na poslu

Uskrs i Uskrsni ponedjeljak u Hrvatskoj su službeni praznici i neradni dani za većinu zaposlenih, ali ne i za sve radnike u trgovačkim centrima. Provjerili smo radno vrijeme trgovačkih lanaca koji svoje prodavaonice imaju u Križevcima.

KTC će biti zatvoren u nedjelju i ponedjeljak, dok će danas raditi skraćeno od 7 do 18 sati.

Prodavaonica Lidla će na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak biti zatvorena. U subotu uoči Uskrsa, Lidl će raditi prema uobičajenom radnom vremenu od 8 do 21.

Pevex trgovine ne radi na Uskrs ni na Uskrsni ponedjeljak, a na Veliku subotu radi skraćeno do 18 sati.

Spar Hrvatska će prilagoditi radno vrijeme svojih prodavaonica, pa će Spar supermarketi, u koje spada i križevačka prodavaonica, biti zatvoreni na Uskrs, dok će na Uskrsni ponedjeljak trgovine biti otvorene od 8 do 14 sati.

Eurospin će u subotu raditi prema uobičajenom radnom vremenu, na Uskrs će biti zatvoreni, dok će na Uskrsni ponedjeljak raditi od 8 do 15 sati.

Najteže je, kao i kod svakog blagdana, saznati radno vrijeme Plodina. Na svojim web stranicama podatke o radnom vremenu u vrijeme blagdana ne objavljuju, dok se na kontakt telefone ne javljaju. No, kako smo doznali, slobodno će imati samo na Uskrs, dok će danas i na Uskrsni ponedjeljak raditi po uobičajenom radnom vremenu, koje je od 7 do 22 sata.

Vezano

Komentari su zatvoreni.