Sportaši iz COOR-a osvojili brojne medalje

Učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju sudjelovali su ovaj tjedan na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u atletici i postigli dobre rezultate predstavljajući svoju školu i Križevce. Manuela Hršak, Karlo Gerić, Lukas Koprić i Stjepan Bunjački natjecali su se u trčanju na 20 metara, štafetnom trčanju i bacanju loptice u cilj, a njihova učiteljica i trenerica Snježana Mergon zadovoljna je nastupom. “Bili su izvrsni. Strašno puno im znači kad obuku školski dres jer znaju da se natječu za svoju školu i žele biti što bolji“, ispričala nam je i dodala da je natjecanje pratila i publika uz glasnu podršku.

Natjecanje inače već tradicionalno organiziraju Centar za odgoj i obrazovanje Pula i Specijalna olimpijada Hrvatske i to na stadionu u Puli, međutim ove je godine održano preko ZOOM platforme. Natjecatelji su vidjeti jedni druge, a slike i rezultate slali su organizatoru koji će naknadno poslati ukupni poredak po kategorijama.

Početkom travnja, učenici Centra su sudjelovali i na natjecanju u bowlingu, koje je organizirala Specijalna olimpijada Hrvatske na kuglani u Zagrebu. Svih pet natjecatelja iz križevačke škole, Marko, Manuela, Luka, lvan i Karlo osvojili su medalje, a pratile su ih učiteljice Ana Tomašić i Snježana Mergon.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.