Odobrena sredstva za sufinanciranje 34 programa udruga

Iz gradskog proračuna ove će se godine sufinancirati 34 programa ili projekta udruga koji su od interesa za opće dobro, potvrdio je to gradonačelnik Mario Rajn donošenjem Odluka kojima odobrava financijska sredstava. Udruge iz područja kulture, socijalne skrbi, zdravstva i humanitarnih djelatnosti te sporta i rekreacije ove će godine dobiti ukupno 529 tisuća kuna. Iz područja kulture podupire se 17 programa, najviše dobivaju Udruga K.V.A.R.K., Gradski puhački orkestar, Gradski tamburaški orkestar te Hrvatsko pjevačko društvo Kalnik i to za godišnji program, koncerte i natjecanja.

Od projekata iz područja sporta i rekreacije sufinancirat će se Off road eko akcija te priprema teniske sezone Teniskom klubu “Radnik”, dok će iz područja socijalne skrbi, zdravstva i humanitarnih djelatnosti Grad poduprijeti 15 programa među kojima je dnevni boravak Udruge umirovljenika, Herino savjetovalište za žene žrtve nasilja, projekti Kluba žena s bolestima dojke, Udruge osoba s invaliditetom i Maslačka te Pointovu Zubić vilu.
Popis svi odobrenih projekata objavljen je na gradskoj stranici, a najkasnije u roku od 30 dana udruge će potpisati ugovore kojima će se regulirati i urediti međusobni odnosi, prava i obveze Grada Križevaca i nositelja programa te načina korištenja novčanih sredstava.
I

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.