I ove godine besplatne pripreme za državnu maturu

Grad Križevci i ove je godine omogućio maturantima križevačkih srednjih škola besplatno korištenje aplikacije ePripreme kako bi se što bolje pripremili za polaganje državne mature. Prema provedenim analizama, prošlogodišnji križevački maturanti koji su koristili ovu aplikaciju ostvarili su sto postotnu prolaznost na državnoj maturi. Maturanti su ujedno istaknuli da im je navedena aplikacija koristila kao alat za učenje, dok su profesori izjavili da im je aplikacija bila dodatno nastavno pomagalo.


Podsjećamo, riječ je o aplikaciji koja kroz jednostavan pristup učenja i testiranja simulira stvarnu državnu maturu te tako omogućava maturantima dobru pripremu za uspješno polaganje državne mature. Ova aplikacija ujedno je jedina u Hrvatskoj koja nudi i dodatnu opciju online nastave te individualnih ili grupnih instrukcija uživo.

Novost je da će ove godine Centar EducirajMe najaktivnijeg križevačkog maturanta na aplikaciji ePripreme nagraditi jednokratnom stipendijom u iznosu od tisuću kuna. Maturanti koji su zainteresirani za korištenje aplikacije, trebaju se registrirati na web stranici Educiraj.Me te nakon registracije obavijeste profesore škola koje polaze. Grad Križevci ovu aplikaciju financira s 20 tisuća kuna kako bi maturantima, i roditeljima, olakšao pripreme za državnu maturu koje mogu financijski opteretiti obiteljski budžet. Svim maturantima poželjeli su sreću s pripremama i puno uspjeha na državnoj maturi.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.