Crtić ‘Knjiga o džungli 2’ na subotnjoj matineji u MKC-u

knjiga_o_dzungli_2_MKC_projekcija_crtaniGradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci poziva u subotu 24. svibnja 2014. u 10 sati u Multimedijski kulturni centar na projekciju animiranog filma “Knjiga o džungli 2”. Ovaj sedamdesetominutni crtić iz 2003., koji je režirao Steve Trenbirth, nije sinkroniziran na hrvatski jezik. Ulaz je slobodan za članove knjižnice, uz obvezno predočenje članske iskaznice. Djeca predškolskog uzrasta mogu doći samo u pratnji odrasle osobe, koja također mora imati člansku iskaznicu.

„Pripremite se za potpuno novu avanturu u ovom veselom i zabavnom nastavku jednog od najpopularnijih Disneyjevih filmova. Priča započinje tamo gdje je Knjiga o džungli stala, kada Mowgli, dječak kojeg je odgojila džungla, ostavi svoje životinjske prijatelje da bi živio u “ljudskom selu”. Tamo Mowgli započinje novi život uz svoju voljenu obitelj koja uključuje i malog brata Ranjana i njegovu najbolju prijateljicu, smeđooku ljepoticu Shanti. Ali u džungli medvjedu Baloou strašno nedostaje njegovo ljudsko mladunče te potajno dolazi u selo u posjet. Veseleći se što ponovno vidi svog dobrog starog Balooa, Mowgli se vraća u džunglu, a da pritom ne obavijesti svoju novu obitelj.
Uskoro se Mowgli suočava i sa svojim starim neprijateljem, osvetoljubivim tigrom Shere-Khanom. Kada Shanti i Ranjan shvate da je Mowgli u opasnosti, udružuju se s Balooom da bi se suprotstavili strašnoj mački. Napokon siguran, Mowgli se konačno nalazi pred odlukom između svoje velike ljubavi džungle i Balooa te ljudi za koje sada zna da su njegova prava obitelj.“

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.