Proglašeni najbolji županijski sportaši i sportski djelatnici u 2021. godini

U organizaciji Zajednice sportskih udruga Koprivničko-križevačke županije u Hotelu „Kalnik“ u Križevcima prošli je četvrtak održano proglašenje najboljih sportašica i sportaša, ekipa i djelatnika u 2021. godini. Prije početka dodjele okupljenima su se obratili zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, predsjednik Zajednice sportskih udruga Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren.

Uz zahvalu županijskoj Zajednici sportskih udruga na organizaciji proglašenja najboljih sportaša u Križevcima, zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško uputio je čestitke svim sportašicama i sportašima na odličnim rezultatima:

„Mislim da je jedino bitno da svi zajedno čestitamo ovim sportašima koji su unatoč i usprkos ovim uvjetima u zadnje dvije godine ipak uspjeli trenirati i ostvariti zavidne rezultate i na domaćoj i na međunarodnoj sceni. Grad Križevci zadnjih par godina puno ulaže u sportsku infrastrukturu te se nadam kako ćemo vam pružiti još bolje uvjete za još bolje rezultate.“

Titula najuspješnije sportašice u 2021. godini pripala je atletičarki Veroniki Drljačić iz Atletskog kluba Križevci, dok je najuspješnijim sportašem proglašen Leon Međimurec iz Športskog ribolovnog kluba „Karas“ Kuzminec. Najuspješnija sportašica s invaliditetom je Iva Šola iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije “Podravina”, a najuspješniji sportaš s invaliditetom Ivica Ferenčić, također iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije „Podravina“.

Najuspješnijom sportskom ekipom osoba s invaliditetom u muškoj kategoriji proglašena je Športska udruga tjelesnih invalida Đurđevac “Ekipa viseća kuglana” u sastavu Zlatko Mužina, Josip Jagušić, Senad Badnjević, Kruno Bosilj, Ivan Bačić, Marijan Vukres i Željko Matkov. Lana Picer iz ŠRK “Štuka” Torčec proglašena je najuspješnijom perspektivnom sportašicom, a najuspješnijim perspektivnim sportašem proglašen je Luka Jambreuš iz SŠK Podravka. Najuspješnija muška perspektivna sportska ekipa je kadetska ekipa Streljačkog kluba “Križevci 1252“, a u ženskoj kategoriji kadetska ekipa Rukometnog kluba Podravka Vegeta.

Priznanje za najuspješniju žensku sportsku ekipu dobila je seniorska ekipa RK Podravka Vegeta, dok je u muškoj kategoriji to priznanje osvojila seniorska ekipa Motociklističkog kluba Križevci. Najuspješnijim trenerom za prošlu godinu proglašen je Renato Kovačić, a zaslužnim sportskim djelatnikom Zvonko Jagušić. Priznanja za izuzetno postignuće u sportu u 2021.godini primili su Lana Nogić (Hrvački klub Podravka), Leon Zelenko (Karting klub Koprivnica), Borna Lončarić (Boks klub David Koprivnica) i Športska udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina.

Vezano

Komentari su zatvoreni.