Stručnjak za društveno poduzetništvo vodi radionicu na Future Hubu

Udruga P.O.I.N.T. u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem u sklopu projekta Future Hub Križevci, organizira drugu po redu radionicu namijenjenu organizacijama civilnog društva, ovaj put tema su društvene inovacije u poduzetničkim pothvatima. Radionica je namijenjena članovima udruga, zadruga ili zaklada, a održat će se u subotu, 12. veljače od 11 do 14 sati u učionici Pučkog otvorenog učilišta Križevci na adresi Trg Svetog Florijana 14. 

Radionicu će voditi Teo Petričević, osnivač Act Grupe iz Čakovca, društveni inovator i konzultant društvenog poslovanja, stručnjak za socijalnu ekonomiju i civilno društvo s višegodišnjim iskustvom u organizacijskom razvoju, upravljanju projektima, prikupljanju sredstava, ali i obuci i izgradnji kapaciteta. Od 2007. aktivan je u razvoju socijalne ekonomije te zakonodavnog, institucionalnog, financijskog i obrazovnog okvira u Hrvatskoj i zemljama Zapadnog Balkana. Pokrenuo je i razvio više od 20 društvenih poduzeća i organizacija za podršku. Na križevačkoj radionici govorit će o preduvjetima i koracima u pokretanju društvenopoduzetničkog poduhvata, izazovima i preprekama u tom procesu, a polaznicima će prenijeti lekcije koje su naučili hrvatski društveni poduzetnici.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem poveznice https://futurehub.krizevci.eu/signup, polaznici će dobiti certifikate i sudjelovanje je besplatno.

Vrijednost projekta Future Hub Križevci je 1.779.092,12 kuna koje su odobrene iz operativnog programa
Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu natječaja „Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije
prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“. Projekt Future Hub Križevci
sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u
ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da
odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za
razvoj civilnoga društva.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.