Književni susret povodom Valentinova

Gradska knjižnica “Franjo Marković” sutra organizira književni susret u povodu Valentinova i to s autoricom ljubavnih romana Innom Moore. Spisateljica piše pod pseudonimom, pravim imenom ona je Ina Špiček, i diljem je regije stekla mnogobrojne čitatelje koji obožavaju njezine romanse. Prema podacima iz naše knjižnice, jedna je od najčitanijih spisateljica u 2021. godini.


Godinama je pisala i objavljivala u vlastitoj nakladi, a odnedavno svoje moderne i povijesne ljubavne romane izdaje u svojoj maloj nakladničkoj kući Innamorati u kojoj je odlučila svoje znanje i strast podijeliti i s drugim domaćim autorima te im dati priliku da svoju vlastitu knjigu imaju u rukama. Inna u križevačku knjižnicu dolazi predstaviti i svoj najnoviji roman Spašen, a susret je u petak 11. veljače u 18 sati u multimedijskoj dvorani knjižnice. Zbog epidemioloških mjera broj mjesta u dvorani je ograničen pa se mole svi zainteresirani da obavezno rezerviraju svoje mjesto prijavom za susret: osobno u knjižnici, na tel. 682 646 ili na mail: gkfm.ozo@gmail.com

Prilikom dolaska obvezno je poštivanje važećih epidemioloških mjera (maska, COVID potvrda, dezinfekcija ruku na ulasku).

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.