Playstation 5 u Gradskoj knjižnici

Od nedavno Gradska knjižnica “Franjo Marković” svojim korisnicima nudi novu uslugu u Kutku za mlade – Playstation 5 i veliki tv ekran, te zasad mini-izbor videoigrica, dva kontrolera, slušalice za neometanu igru i dvije udobne fotelje. Kutak čeka da ga isprobaju, testiraju, igraju, komentiraju mladi članovi knjižnice. Igranje na konzoli PS5 moguće je za sad samo za članove knjižnice. 

Pri dolasku, igrači se trebaju javiti na glavni pult gdje predaju važeću člansku iskaznicu i preuzimaju igricu za igranje. S obzirom na to da je prema preporukama stručnjaka, igranje, odnosno boravak pred ekranom za mlade vremenski ograničeno, isti član može igrati 60 minuta dnevno pa će knjižničari bilježiti početak i kraj igranja.

Molimo igrače da poštuju vremensko ograničenje. Za vrijeme boravka na odjelu obvezno se poštuje epidemiološka mjera nošenja zaštitne maske. Do daljnjega, odjednom na odjelu može boraviti najviše dvoje igrača. Dakle, bez publike“, poručuju iz knjižnice. Trenutno su dostupne igrice: Destruction Allstars, Ratchet & Clank: Rift Apart, Assassin’s Creed Valhalla, F1 2021 i FIFA22.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.