Odlični juniorski nastupi Luke Dleska i Luke Nerva u tjelograditeljstvu

Kriz_Open_bodybuilding_Luka_Dlesk_Luka_Nervo_2014_bU nedjelju je u Križu otvorenim prvenstvom u bodybuildingu i bodyfitnessu za žene i muškarce otvorena sezona tjelograditeljskih natjecanja u Hrvatskoj, gdje su debitantski nastup imali križevački sportaši Luka Dlesk i Luka Nervo. U kategoriji “junior open” višestruko nagrađivani taekwondoaš Dlesk je osvojio 2. mjesto, a nekadašnji prvak Hrvatske u motociklizmu Nervo 3. mjesto.
– Sam nastup nije toliko zahtjevan i težak, ali onih 15 tjedana pripreme za tih par minuta na bini su pravi pakao, naravno ako se spremaš kako spada i želiš biti konkurentan, podijelio je Nervo svoja razmišljanja s prijateljima i poznanicima na Facebooku.

Kriz_Open_bodybuilding_Luka_Dlesk_Luka_Nervo_2014_cNjihov mentor i trener je poznati križevački tjelograditelj Danijel Miklečić, aktualni viceprvak Europe, koji je na nedavno održanom međunarodnom kupu Srbije u apsolutnoj kategoriji poharao konkurenciju osvojivši 1. mjesto i time najavio pohod na najvišu stepenicu postolja na europskom prvenstvu koje se ovih dana održava u Španjolskoj. Mladim križevačkim tjelograditeljima ovo je bila provjera za nadolazeće državno natjecanje u Sisku 24. svibnja.

Kriz_Open_bodybuilding_Luka_Dlesk_2014_cIz osvrta Luke Kuhara s portala MuscleMedia: “Luka Dlesk bio je drugoplasirani takmičar i prvo što mi je upalo u oči bile su noge. Sigurno najbolje separacije kvadricepsa među juniorima, a mogao bi i pokoji senior obratiti pažnju na takve rezove. Činilo mi se da boja i sjaj nisu bili sasvim pogođeni pa je na bini bio osjetno svjetliji od ostatka “čopora”. Odličan trbuh i pozing na koji je vidno utjecao Danijel Miklečić osigurali su mu srebro bez problema.”

Kriz_Open_bodybuilding_Luka_Nervo_2014_a“Luka Nervo opasan je potencijal. Jake noge, dobar frame, super visina za bodybuilding, no izgledao je malo flat na bini. Također uočljiva škola Miklečića kada govorimo o pozingu, Nervo će iz godine u godinu biti sve bolji i bolji. Za početak bilo bi ga dobro vidjeti konkretno napunjenog i spremnog za bitku na bini. Može napraviti mnogo!”

Kriz_Open_bodybuilding_Luka_Dlesk_Luka_Nervo_2014_aNatjecanje je bilo organizirano po pravilima IFBB u suradnji s Hrvatskim bodybuilding savezom, a u organizaciji Općine Križ i Bodybuilding kluba Sisak-Križ.

Vezano
1 komentar
  1. Ivan piše:

    Negledljivo i ogavno

Komentari su zatvoreni.