Bogat program dočeka 2022. godine na Strossmayerovom trgu

Križevce i ovu godinu očekuje Dječji doček Nove godine. Najmlađi Križevčani točno u podne ispratit će staru 2021. godinu i dočekati novu 2022. godinu.

Lutkarsko kazalište Pučkog otvorenog učilišta „Petrica“ održat će predstavu na paviljonu nakon čega će zabavni program uz pjesmu i ples voditi Spartans Gym. U podne nas očekuje vrhunac uz konfete i zdravicu s dječjim šampanjcem.

Navečer Novu godinu dočekajte na Strossmayerovom trgu uz večer šampanjca i pjenušavih vina od 20:00 sati kada ćete moći kušati i osvojiti pjenušac. Od 22:30 na pozornicu stiže Đani Stipaničev, a u ponoć nas očekuje vatromet Jorge pirotehnike i novogodišnja zdravica.

Zbog organiziranog dočeka Nove godine, u petak 31. prosinca od 22 sata pa sve do 00:30 1. siječnja za promet će biti zatvoren zapadni kolnik Trga J. J. Strossmayera do križanja s Ulicom bana Josipa Jelačića. Grad Križevci poziva sve posjetitelje da se zabave uz pripremljen program, klizalište i ugostiteljsku ponudu adventskih kućica, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera i preporuka!

Vezano

Komentari su zatvoreni.