[FOTO] Pevex otvorio prodajni centar u Križevcima i zaposlio 13 Križevčana

Prvi hrvatski trgovački lanac Pevex jutros je službeno otvorio vrata svog novog centra u Križevcima. U Pevexovom 27. prodajnom centru u Hrvatskoj, koji se prostire na 1600 četvornih metara, kupci iz Križevaca i okolice imaju na izbor 7 tisuća artikala iz sedam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sezona, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji, a dostavljaju sve druge artikle, od 60 tisuća koliko ih kompanija prodaje.

Orijentirani smo hrvatskim proizvođačima. Vjerujem da će u narednim danima i tjednima stanovnici ovih prostora iskoristiti naše brojne pogodnosti kao i sudjelovati u nagradnoj igri“, rekao je predsjednik Uprave Pevexa Krešimir Bubalo. Tvrtka zapošljava 2100 ljudi, prihod ove godine će im biti oko 2,5 milijarde kuna i svake godine ostvaruju značajan rast. U Križevcima će, rekao je predsjednik Uprave, raditi 13 osoba.

Mene najviše veseli upravo to što će 13 Križevčana raditi u svojem gradu. I svakako da pozdravljam svaku gospodarsku aktivnost u gradu, osobito u ovim izazovnim vremenima. Pevex je zasigurno vrijedan partner u lokalnoj zajednici i općenito u cijelom lancu isporuke roba našim obrtnicima i poduzetnicima. Siguran sam da se ovdje radi dugoročna priča, što je zalog za godine koje dolaze za malo i srednje poduzetništvo” -poručio je gradonačelnik Mario Rajn.

 

I koprivničko-križevački župan Darko Koren zadovoljan je širenjem tvrtke Pevex kao hrvatske tvrtke koja ima velike ambicije. “Drago mi je kao županu, Križevčaninu i kupcu da su Križevci jedna od postaja tog razvoja kompanije. Ovaj naš prostor obuhvaća oko 35 tisuća stanovnika i vjerujem da se već pokazuje ispravnost ove odluke o dolasku u Križevce” -rekao je Koren.

Otvorenje Pevexovog centra jedva je dočekala Križevčanka Gordana Hum koja je sa suprugom Marijanom razgledala bijelu tehniku.

Baš nam treba frižider i perilica rublja pa smo čekali otvorenje u Križevcima. Stalni smo kupci, dosad smo išli u Koprivnicu, ali sad kad imamo trgovinu u Križevcima bit će nam puno jednostavnije. Ponuda je dobra, iznenadilo nas je koliko toga ima“, rekla je Gordana.

Za kupce su osigurane i dodatne pogodnosti, poput besplatnog preuzimanja robe koja je naručena u prodajnom centru ili putem internet trgovine, kao i povoljna dostava na kućnu adresu.

Vezano

Komentari su zatvoreni.