Sutra u gimnazijskoj dvorani prvi Memorijalni turnir Danijel Riba Crnjak

Prije nešto više od dva mjeseca, pogodila nas je vijest o preranom odlasku jednog od najvećih košarkaških entuzijasta na ovim prostorima – legendarnog Danijela Ribe Crnjaka. Tko god se u našoj županiji, makar kratko, bavio košarkom, susreo se s Ribom, svestranim djelatnikom koji je cijeli život proveo uz košarku. Nakon igračke karijere, bio je istaknuti djelatnik Košarkaškog saveza Koprivničko – križevačke županije, a na koncu i Povjerenik za mlađe dobne kategorije.

Odlaskom Ribe nastala je velika praznina u županijskoj košarci, a kako bi na dostojan način obilježili njegovu karijeru, rad i posvećenost košarci, organizirat će se Memorijalni turnir Danijel Riba Crnjak. Na inicijativu Košarkaški Savez Kkž , a uz suradnju udruge Ulica, To Smo Mi i KK “Radnik” Križevci, organizirat će se zimsko izdanje Crosscity Buckets Kids Day, turnir mlađih dobnih kategorija u FIBA 3×3 košarci.

Turnir će se održati sutra, 27. prosinca u kultnoj gimnazijskoj dvorani, u kojoj je i sam Riba sudjelovao u stotinama utakmica. Natjecat će se djevojčice u kategoriji do 17 godina te dječaci do 15 godina. Početak je u 11 sati.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.