Prvi Advent KŽ Run – trkači spremni, traže se navijači

Kao u mnogim gradovima, i križevačkim ulicama ove će godine trčati Djeda Mrazovi, patuljci, a možda i sobovi, na rekreativnoj utrci koju Grad, Turistička zajednica i Škola trčanja prvi put organiziraju u sklopu Adventa u Križevcima. Staza Advent KŽ Runa duga je 2.2 kilometra i prolazi centrom grada sa startom i ciljem na Strossmayerovom trgu. U ovoj zabavnoj utrci sudjelovat će stotinjak građana svih dobi koji su se uspjeli prijaviti budući da je broj natjecatelja zbog epidemioloških mjera ograničen. Svi drugi pozvani su bodriti ih i navijati uz stazu, a instrumenti i glazba za podizanje atmosfere su dobrodošli. Okupljanje, start i cilj su na Strossmayerovom trgu, a početak utrke u 17:30.

Iako je zabava na prvome mjestu, organizatori će medaljama nagraditi one najbrže i to po troje u muškoj i ženskoj kategoriji. Proglašenje pobjednika bit će na pozornici u paviljonu u 18 sati.

Pozivamo trkače i navijače da se nakon utrke zabave uz bogat program Adventa u Križevcima koji iz godine u godinu širi svoje aktivnosti, a jedna od njih je i ova utrka“, poručili su organizatori. Sudjelovanjem u utrci, natjecatelji će napraviti i dobro djelu jer će se sav iznos prikupljen od kotizacije, 10 kuna po osobi, donirati Dječjem domu “Sveti Marko Križevčanin”.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.