(FOTO) Djeca ukrasila božićna drvca na Adventu u Križevcima

Božićna drvca koja su postavljena u sklopu manifestacije Advent u Križevcima ovaj su tjedan dobila poseban sjaj budući da su ih djeca iz križevačkih vrtića i osnovnih škola ukrasila svojim ukrasima. Riječ je o jedinstvenim ukrasima u čijoj su izradi sudjelovala sama djeca sa svojim odgojiteljima i učiteljima pa su zbog toga božićna drvca postala zaista posebna.
Svu djecu razveselio je Djed Božićnjak koji ih je tom prilikom počastio slatkišima, a djeca su s njim zapjevala i božićne pjesme.

Djecu su pozdravili i gradonačelnik Mario Rajn i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško te im zahvalili što su i ove godine izradili predivne božićne ukrase koji će krasiti božićna drvca na Strossmayerovom trgu. Tom prilikom uručili su i prigodne zahvalnice ravnateljicama dječjih vrtića i nastavnicima osnovnih škola te svima uputili najljepše želje povodom nadolazećih blagdana.

Istovremeno, Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci te Dječji vrtić Križevci posjetiteljima križevačkog Adventa predstavili su neke od svojih radova na izložbenim štandovima.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.