Tito, Tuđman, Mesić i Kolinda na istom mjestu: Tarik Filipović dovodi hit predstavu u Križevce

Uskoro nas u Križevcima očekuje hit predstava s uglednom glumačkom postavom. Predsjednici&ca iznimno je aktualna i britka komedija nastala prema tekstu Borisa Svrtana i Tarika Filipovića, a u režiji potonjeg Kerempuhovog mlađahnog veterana, a u Križevcima će gostovati u nedjelju, 19. prosinca u 20:30 sati.

Predsjednica i predsjednici okupljeni na večeri nude gledateljima manje ili više nutricionistički harmonizirane i bogate okuse, idealan omjer između slatkog, gorkog, ljutog i kiselog, a toplo je preporučamo gledateljima koje muči neutaživa glad, kao i onima koji su siti svega.

Glumačku postavu čine Tarik Filipović (u ulozi Franje Tuđmana), Hrvoje Kečkeš (Stjepan Mesić), Ornela Vištica (Kolinda Grabar Kitarović), Siniša Miletić (Ivo Josipović) te Boris Svrtan (Josip Broz Tito).

Ulaznice za predstavu možete nabaviti online putem Entrio.hr na sljedećoj poveznici: https://www.entrio.hr/event/predstava-predsjednicica-ekskluzivno-gostovanje-u-krizevcima-10303

Fizičke ulaznice moguće je nabaviti u Art Rock Caffeu, a cijena je 100 kuna. Kako smo saznali od organizatora predstave, mjesta u dvorani sve je manje, što i ne čudi s obzirom na glumačku postavu.

Uvjetovano epidemiološkim mjera i odlukama Stožera, koje su stupile na snagu od 5. studenoga 2021, ulaz na predstavu bit će moguć isključivo uz kupljenu ulaznicu te predočenje EU digitalne COVID potvrde.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.