Kako dobiti željeni posao? Besplatna radionica izrade životopisa i pripreme za razgovor za posao

foto: Udruga P.O.I.N.T.

Udruga P.O.I.N.T. u sklopu projekta Future Hub Križevci početkom prosinca organizira još jednu dvodnevnu radionicu socijalnih vještina. Ovaj puta naziv radionice je “Kako dobiti željeni posao? Radionica izrade životopisa i pripreme za razgovor za posao”.

Student ste, učenik završnog razreda srednje škole i tek se spremate izaći na tržište rada? Ili razmišljate o zaokretu u karijeri i želite promijeniti posao? Ne znate gdje početi? Slali ste hrpu zamolbi za posao, ali dobivate samo odbijenice? Zanima li Vas zašto je tako? Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili sa DA, možda će vam onda ova radionica pomoći da preokrenete stvari i ostavite dobar prvi dojam na potencijalne buduće poslodavce.

Cilj radionice je naučiti napisati atraktivan životopis i zanimljivu zamolbu za posao koja će Vam pomoći da prijeđete u sljedeću fazu selekcijskog procesa – poziv na intervju za željenu poziciju. Što je LinkedIn, koji su suvremeni kanali za traženje posla, neke su od dodatnih tema koje ćemo proći na radionici. Osim trendova na tržištu rada, polaznici radionice će saznati što je poželjno, a što nije poželjno kada se želimo uspješno predstaviti poslodavcima i otvoriti vrata razvoja karijere.

Radionice će voditi Ivana Kulko, magistra psihologije, koja radi kao stručnjak za procjenu i razvoj zaposlenika u edukacijskoj kući LQ. Tijekom radionice polaznicima će nastojati prenijeti svoje iskustvo i dobru praksu stečenu tijekom rada u području selekcije i regrutacije. Poznavanje potreba poslodavaca i brojni pročitani CV-jevi iznjedrili su brojne tips&tricks koje će rado podijeliti sa svima koji se spremaju na novi korak u svojoj profesionalnoj karijeri.

Ova radionica održat će se u petak 3. prosinca od 19 do 20:30 sati te u subotu 4. prosinca od 11 do 14 sati u učionici Pučkog otvorenog učilišta Križevci, Trg svetog Florijana 14. Edukacija je besplatna, polaznici će po završetku dobiti certifikate, a prijave se primaju putem stranice projekta. Napominjemo kako su prijave putem web obrasca obavezne, a prijaviti se možete na sljedećem linku:

https://futurehub.krizevci.eu/program/FHK.3.4.6

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.