Zaposlenici bez covid potvrda u Križevcima se mogu testirati svaki dan

Svi državni službenici i namještenici u javnim službama, lokalnoj i područnoj samoupravi te zaposlenici trgovačkih društava i ustanova u kojima je lokalna uprava osnivač na koje se odnosi Odluka o obveznom testiranju, jer nemaju EU digitalnu covid potvrdu, od sutra se mogu testirati svaki radni dan od 10 do 12 te od 15 do 17 sati u Domu zdravlja u Križevcima, objavio je u petak Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije. Za testiranje se potrebno najaviti na mail bat@dzkkz.hr te poslati popisnu listu zaposlenika koji će se testirati (ime, prezime i mjesto prebivališta). Nakon dostave popisa odredit će se točan raspored i vrijeme testiranja.

Testiranje se obavlja i u Ustanovi za zdravstvenu skrb dr. Bakar (Predavec Križevački, Sveti Ivan Žabno) uz najavu na telefon 048 851 048 ili na bakar@kc.t-com.hr.

Članovi Stožera pozivaju građane da iskoriste mogućnost cijepljenja na punktovima i kod svojih obiteljskih liječnika te da se pridržavaju svih epidemioloških mjera i uputa jer samo uz odgovorno ponašanje će doći do smanjenja širenja zaraze koronavirusom, kao i smanjenja pritiska na zdravstveni sustav.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.