Drugim buvljakom Zaklada ‘Volim Križevce’ prikupila 2.600 kuna

U sklopu 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije od 12. do 14. studenog 2021. godine na Strossmayerovom trgu u Križevcima održan je i 2. humanitarni buvljak Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost “Volim Križevce”. S ciljem prikupljanja novčanih sredstava za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija u školskoj i akademskoj godini 2021./2022. u ovoj je akciji prikupljeno ukupno 2.600 kuna, koje su uplaćene na namjenski podračun Zaklade.

S današnjim je danom završio javni natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima u školskoj i akademskoj godini 2021./2022. i za sve pristigle prijave slijedi postupak bodovanja u skladu s propisanim kategorijama i kriterijima, a privremeni rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije 29. studenog. Nakon isteka roka za eventualne prigovore, objava konačnih rezultata natječaja očekuje se 6. prosinca.

Zaklada “Volim Križevce” ovom prilikom zahvaljuje na podršci organizatorima sajma Koprivničko-križevačkoj županiji, Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije i Gradu Križevcima, a prije svega svim građanima koji su nesebično donirali predmete ili pak novčana sredstva za realizaciju buvljaka te volonterima koji su sudjelovali u pripremi, logistici i dežuranjem na štandovima tijekom prošlog vikenda.

Vezano

Komentari su zatvoreni.