Križevčani žele postati bolji komunikatori

Dvadesetak polaznika različitih profesija, među kojima je bilo učenika, nastavnika, odgajatelja, komunikologa, šumara, agronoma, fizioterapeuta, prošlo je dvodnevnu radionicu socijalnih vještina koju je, u sklopu projekta Future Hub Križevci, proteklog vikenda organizirala udruga P.O.I.N.T. Edukaciju pod nazivom “Kakav dojam ostavljaš?- Primjena pozitivne psihologije u komunikaciji” održala je psihologinja Nikolina Mihić, zaposlena kao stručnjakinja za ljudske resurse, u slobodno vrijeme radi kao trenerica.

Kroz radionice se polaznici usmjeravaju na poticanje osobnog i profesionalnog razvoja u različitim područjima. Meni je važno da stavljamo naglasak na vještine koje već imaju, individualnim pristupom se naglašavaju snage svake osobe“, poručila je stručnjakinja.

Svi polaznici dobit će certifikate o završenoj edukaciji, a sljedeća radionica socijalnih vještina na temu pisanja životopisa i pripreme za razgovor za posao na rasporedu je već za nešto više od dva tjedna, krajem studenog. Informacije o terminima radionica, predavanja i drugih događanja na projektu objavljuju se i na stranici Future Hub Križevci.

Vrijednost projekta Future Hub Križevci je 1.779.092,12 kuna koje su odobrene iz operativnog programa
Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu natječaja „Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije
prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“. Projekt Future Hub Križevci
sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u
ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da
odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za
razvoj civilnoga društva.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.