Dan povrća Koprivničko-križevačke županije 2018.

Foto: arhiv kž.info

Ovogodišnji Dan povrća Koprivničko-križevačke županije održat će se u subotu 07. srpnja 2018. godine na već tradicionalnoj lokaciji središnjeg gradskog trga – Zrinskog trga u Koprivnici.

Organizatori manifestacije su Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica, Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba, Podravka d.d., Hrvatsko agronomsko društvo-Agronomsko društvo Koprivnica, Udruga uzgajivača povrća Koprivničko-križevačke županije i „PORA“ KKŽ.

Dan povrća je jednodnevna edukativno-promotivna manifestacija namijenjena promociji proizvođača povrća s područja Koprivničko-križevačke županije i njihovog povezivanja s kupcima. Osim izložbeno-prodajnog dijela manifestacije održat će se i stručna predavanja kao i posjet obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima koja se bave povrtlarskom proizvodnjom.

Pozivamo sve zainteresirane proizvođače povrća s područja Koprivničko-križevačke županije da iskoriste mogućnost promidžbe na 14. po redu Danu povrća i prijave se za izlaganje svojih proizvoda.

Proizvođači povrća s područja Koprivničko-križevačke županije mogu se prijaviti za nastup na Danu povrća 2018. godine najkasnije do 26. lipnja 2018. godine putem prijavnice.

Vezano

Komentari su zatvoreni.