Kakav dojam ostavljate? Naučite kako primjeniti pozitivnu psihologiju u komunikaciji

Udruga P.O.I.N.T. u sklopu projekta Future Hub Križevci organizira još jednu dvodnevnu radionicu socijalnih vještina. Ovaj puta naziv radionice je “Kakav dojam ostavljaš? Primjena pozitivne psihologije u komunikaciji.”

“Sjeti se zadnjeg puta kada si bio/la u dućanu i blagajnica ti je svojim vedrim stavom i pristupom ulješala dan. Jesi li se ikad zapitao/la kako joj to uspijeva? Postoji li neka tajna formula, set vještina ili je ona jednostavno takva osoba? A sad se zapitaj: Želim li i ja ostavljati takav dojam na druge? Ako je odgovor da, ovo je radionica za tebe. Na ovoj radionici pričat ćemo o pozitivnoj komunikaciji – što je to, zašto je ona bitna, kakav utjecaj ima i kako mi možemo postati pozitivniji komunikatori.
Kroz dva dana upoznat ćemo se s njenim osnovnim principima i odgovoriti na pitanja poput: Koje su moje jake strane u komunikaciji? S kojom namjerom ulazim u razgovore s drugima? Kako bolje slušati? Kakav dojam želim ostaviti na druge?  i mnoga druga”, objasnila je temu radionice predavačica Nikolina Mihić.

Nikolina je po struci psiholog, zaposlena kao stručnjak za ljudske resurse, a u slobodno vrijeme radi i kao trener/edukator. Završila je nekoliko dodatnih edukacija usmjerenih na trenerske vještine (uživo i online) i korištenje principa pozitivne psihologije u edukacijama. U svojem radu usmjerava se na poticanje osobnog i profesionalnog razvoja u različitim područjima, stavljajući naglasak na postojeće vještine i snage svake osobe, važnost mindseta te njegujući individualni pristup svakom sudioniku i projektu.

Radionica se održava dva dana, u petak 5. studenog od 19 do 20:30 sati i u subotu 6. studenog od 9 do 12 sati u učionici Pučkog otvorenog učilišta Križevci, Trg svetog Florijana 16. Edukacija je besplatna, polaznici će po završetku dobiti certifikate, a prijave se primaju putem stranice projekta. Napominjemo kako su prijave putem web obrasca obavezne, a prijaviti se možete na sljedećem linku:

https://futurehub.krizevci.eu/program/FHK.3.4.5

Vrijednost projekta Future Hub Križevci je 1.779.092,12 kuna koje su odobrene iz operativnog programa
Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu natječaja „Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije
prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“. Projekt Future Hub Križevci
sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u
ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da
odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za
razvoj civilnoga društva.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.