Učenici 2. razreda educirani o sigurnom sudjelovanju u prometu

U utorak, 26. listopada, u poslijepodnevnim satima djeca drugog razreda Osnovne škole „Ljudevita Modeca“ Križevci u pratnji učiteljice posjetili su Policijsku postaju Križevci gdje su sukladno svojoj dobi upoznati s radom policijskih službenika i opremom koju službenici koriste za rad, a koju priliku su iskoristili za fotografiranje sa službenim vozilom i motociklom, kao i u prostoriji za zadržavanje osoba.

Nakon obilaska policijske postaje, u pratnji policijskih službenika prošetali su zajedno kroz nekoliko ulica te je tom prilikom djeci iz prve ruke ukazano na pravila sigurnog ponašanja i kretanja u prometu. Tijekom šetnje svi zajedno su ponavljali pravila sigurnog ponašanja prilikom prijelaza preko obilježenih pješačkih prijelaza, značenje semafora te drugih prometnih pravila kojima se povećava sigurnost naših najmlađih sudionika u prometu.

Policijski službenici nastavit će s provođenjem preventivnih aktivnosti i u narednom razdoblju, a sve u cilju povećanja sigurnosti u cestovnom prometu.

Vezano

Komentari su zatvoreni.