23. Obrtnički i gospodarski sajam od 12. do 14. studenog, održat će se na otvorenom

U Gradskoj upravi održana je sjednica Organizacijskog odbora 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije koji će se ove godine održati od 12. do 14. studenog.

S obzirom na epidemiološke mjere i upute, ovogodišnji sajam imat će novi koncept. Naime, umjesto u sportskoj dvorani, ove će se godine sajam održati na otvorenom u kućicama i na štandovima koje će biti na prostoru Strossmayerovog i Nemčićevog trga. Nadalje, sajam će biti isključivo prodajnog karaktera, a zbog poštivanja epidemioloških mjera ove godine neće biti popratnih manifestacija kao što su modna revija i revija frizura te promocija obrtničkih zanimanja.

Predsjednik Organizacijskog odbora župan Darko Koren istaknuo je kako se nada da se okolnosti vezane uz pandemiju koronavirusa neće pogoršati i da će se ove godine ovaj tradicionalni sajam uspjeti održati. Članovi Organizacijskog odbora za direktora sajma izabrali su tajnika Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božu Baraća, a s obzirom na ograničenost prostora i opreme (kućice i štandovi) uputili su poziv izlagačima da se što prije jave na javni poziv za izlaganje na 23. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije.

Prijavnica za izlaganje – 23. OGS

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.