(FOTO) U tijeku su brojna događanja za djecu u sklopu Dječjeg tjedna

Dječji tjedan u Križevcima obiluje aktivnostima namijenjenima djeci Križevaca i okolice. Organizirane su predstave, radionice, pričaonice, te projekcija filma „Divlji spirit“ u Kinu Križevci.
Pred nama je još dva dana zabave i edukacije. U petak u Gradskoj knjižnici „Franjo Marković“ Križevci, Dramska skupina „Kolibrići“ izvest će predstavu „Kishonove priče“ dok je subota rezervirana za sport i natjecanje roditelja i djece „Najbolji tim u gradu“. Natjecanje iz godine u godinu okuplja sve veći broj timova, namijenjeno je za roditelje i djecu od 3 do 10 godina, a obuhvaća razne discipline kao što su skakanje u vreći ili pucanje na gol.

U subotu u 13:30 na paviljonu na Strossmayerovom trgu održat će se radionica engleskog jezika prema Helen Doron metodi uz voditeljicu Anu Stanišić. Radionica se provodi uz pjesmu i ples. Sudjelovanje je besplatno, a radionica je prilagođena za uzrast od 3 do 7 godina. Križevačka astronomska udruga „Perzeidi“, ukoliko vremenski uvjeti dozvole, organizira promatranje Venere, Saturna, Jupitera i Mjeseca.

Sve završava u nedjelju uz dječju zabavu u centru uz ples i akrobatiku na svili, kulinarsku radionicu i slasne zalogaje koje će pripremiti učenici Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci sa svojim mentorima te zabavne igre i poligone.

Tijekom cijelog tjedna Osnovna škola „Vladimir Nazor“ provodi aktivnost „Zaboravljene dječje igre“, a Gradski muzej Križevci i ovu je godinu pripremio besplatno stručno vodstvo kroz stalni muzejski postav i etno-park kako za djecu tako i za roditelje.

Program Dječjeg tjedna u Križevcima dostupan je na poveznici https://krizevci.hr/dogadjanja/djecji-tjedan/.

Vezano

Komentari su zatvoreni.