Gradonačelnik odgovarao na pitanja učenika osnovnih i srednjih škola

Povodom Dječjeg tjedna gradonačelnik Mario Rajn sudjelovao je s učenicima svih križevačkih osnovnih i srednjih škola u emisiji na Televiziji Križevci.

Bila je ovo prilika da djeca gradonačelniku upute pitanja i prijedloge kako poboljšati život djece u gradu pa ih je tako zanimalo hoće li biti više događanja za djecu u sklopu ovogodišnjeg Adventa, kada će se urediti bazeni, proširiti biciklističke staze,uvesti više autobusnih linija, napraviti kuglana, ali i kako je to biti gradonačelnik. Djeca su ujedno zahvalila gradonačelniku na izgradnji kina, trampolin i skate parka te na izgradnji pješačko-biciklističkih staza.

Gradonačelnik je najavio kako grad planira uvesti električne autobuse čime bi se poboljšala prometna povezanost između grada i naselja, u planu je urediti bazene, poboljšati uličnu rasvjetu, izgraditi kuglanu, a na pitanje kako je biti gradonačelnik odgovorio je da je to izazovan posao, ali i prekrasna prilika jer „radite u svojem gradu i za svoje građane“.
U emisiji su sudjelovali Emanuel Pendelj iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci, Olja Jelen iz Osnovne škole „Vladimir Nazor“, Maria Kranjec iz Osnovne škole Ljudevita Modeca, Klara Fletko iz Srednje gospodarske škole Križevci, Jana Posarić iz Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog i Marta Šiler iz Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno