Gradonačelnik odgovarao na pitanja učenika osnovnih i srednjih škola

Povodom Dječjeg tjedna gradonačelnik Mario Rajn sudjelovao je s učenicima svih križevačkih osnovnih i srednjih škola u emisiji na Televiziji Križevci.

Bila je ovo prilika da djeca gradonačelniku upute pitanja i prijedloge kako poboljšati život djece u gradu pa ih je tako zanimalo hoće li biti više događanja za djecu u sklopu ovogodišnjeg Adventa, kada će se urediti bazeni, proširiti biciklističke staze,uvesti više autobusnih linija, napraviti kuglana, ali i kako je to biti gradonačelnik. Djeca su ujedno zahvalila gradonačelniku na izgradnji kina, trampolin i skate parka te na izgradnji pješačko-biciklističkih staza.

Gradonačelnik je najavio kako grad planira uvesti električne autobuse čime bi se poboljšala prometna povezanost između grada i naselja, u planu je urediti bazene, poboljšati uličnu rasvjetu, izgraditi kuglanu, a na pitanje kako je biti gradonačelnik odgovorio je da je to izazovan posao, ali i prekrasna prilika jer „radite u svojem gradu i za svoje građane“.
U emisiji su sudjelovali Emanuel Pendelj iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci, Olja Jelen iz Osnovne škole „Vladimir Nazor“, Maria Kranjec iz Osnovne škole Ljudevita Modeca, Klara Fletko iz Srednje gospodarske škole Križevci, Jana Posarić iz Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog i Marta Šiler iz Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci.

Vezano
1 komentar
  1. Ivo piše:

    Soroš Rajn svega sa 20% glasova njegovih klet birača i višeg obrazovanja ? nema sposobnosti razumjeti pitanja učenika, a kamoli na njih dati ikakav suvisli odgovor.
    Da malo ponovimo i utvrdimo politikansko gradivo u Gradu: Soroš nakon izbora imao je u Gradskom vijeću 8 vjećnika znači relativnu, a ne apsolutnu većinu nedovoljno za donošenje odluka. Nakon toga uskače nametnuti predsjednik (izborna skupština sa Katavić zaštitarlma i micanja svih onih koji misle drugačije) Hrgov i Korenov poluproizvod Beogradski liječnik Devčić s prebivalištem u Austriji za vrijeme rata, te sa svoja još dva novo kompovana vijećnika stvara Sorošu Rajnu većinu u vijeću.
    APROPO i NOSENS, kao da HDZ-e u Zagrebu podrži SOROŠEVA AKTIVISTU Tomaševića.

Komentari su zatvoreni.