U subotu, 9. listopada, nova projekcija filma Davora Rostuhara, ulaznice ponovno razgrabljene

Jučerašnja projekcija filma Ljubav oko svijeta, Anđele i Davora Rostuhara, održana u sklopu 17. Culture Shock Festivala, pobudila je velik interes križevačke publike. Sve ulaznice dostupne za projekciju i tribinu koja se održala u Kinu Križevci razgrabljene su u 23 minute, a s obzirom na mnogo upita koje su u udruzi P.O.I.N.T., organizatoru Culture Shock Festivala, imali oko ulaznica i eventualnog ponovnog prikazivanja filma, iz udruge su brzo reagirali te dogovorili još jedan termin za projekciju.

Ovaj puta termin će biti za vikend, u subotu 9. listopada s početkom u 18 sati, a projekcija će prigodno biti prikazana uoči druge večeri putopisnih predavanja na 10. Pinklecfestu. Lokacija oba navedena eventa je ista – Multimedijska dvorana Gradske knjižnice Franjo Marković. Od 18 sati kreće film, potom 20-ak minuta pauze, a nakon toga očekuju vas putopisi iz Čilea, Iraka i Andaluzije.

Što se rezervacije mjesta na projekciji tiče, ona se vršila prijavom na mail info@c-shock.org, no kako su organizatori objavili na društvenim mrežama, već danas su se, tek koji sat nakon objave, rezervirala sva dostupna mjesta.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.