Rajn čestitao Dan policije

Na već tradicionalnom prijemu povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila, gradonačelnik Mario Rajn čestitao je službenicima Policijske postaje Križevci dan njihovog zaštitnika. Pohvalio je dobru suradnju policije s lokalnom zajednicom i prisjetio se svih policijskih službenika koji su u mirovini, pogotovo onih koji su prije 30 godina bili prvi na crti obrane neovisnosti Republike Hrvatske.


Bitan je i vaš doprinos zajednici grada Križevaca, reći ću i utjecaj, ponajviše zato što mi je drago da ste najaktivniji u preventivnim akcijama, u svim onim programima u suradnji s gradom gdje treba kvalitativno programski doprinijeti, isplanirati nešto,” rekao je gradonačelnik, a načelnik križevačke Policijske postaje Ivan Pukec zahvalio je u ime svojih kolega.

Većina policijskih službenika u Križevcima je mlađe životne dobe, stariji su otišli u mirovinu. Cilj nam je ubuduće ulagati u mlade ljude koji su dostupni 24 sata. Tu smo da pomognemo građanima, odnosno da nas građani na takav način percipiraju”, poručio je Pukec u nadi da će Križevci i dalje zadržati status jednog od najsigurnijih gradova u Hrvatskoj.

Vezano

Komentari su zatvoreni.