Jeste li dominantni, utjecajni, stabilni ili oprezni – naučite kako uspješno komunicirati i pregovarati

Često pitanje na razgovorima za posao odnosi se na timski rad i suradnju, a iako nas razlike u osobnosti čine jedinstvenima i posebnima, nemogućnost prilagodbe timu i problemi u komunikaciji s kolegama u poslovnom svijetu nisu poželjni i garantiraju neuspjeh. Psihologinja Petra Belčić tvrdi da postoje alati pomoću kojih možemo bolje razumjeti sebe i druge te predvidjeti kako ćemo se ponašati u određenim uvjetima. Radionicu pod nazivom Inteligencija međuljudskih odnosa: komunikacija i pregovaranje održat će idući tjedan u sklopu projekta Future Hub Križevci, a pozvani su svi koji žele unaprijediti svoju komunikaciju, rad u timu, ali i vođenje

Kroz sadržaj ove radionice, naučit ćete kako se najbolje postaviti prema ljudima ovisno o njihovoj motivaciji, sustavu vrijednosti, načinu na koji reagiraju u stresu i slično. Alat koji će nam u tome pomoći zove se DISC model osobnosti“, otkriva Belčić uz objašnjenje da se model temelji na četiri različita oblika ponašanja: dominantnom (D – dominant), utjecajnom (I – influencing), stabilnom (S – steady) i opreznom (C – cautious). Polaznici radionice rješavat će takav DISC upitnik, analizirati rezultate i saznati kojem stilu ponašanja i motivacijskih obrazaca pripadaju.

DISC upitnik pomaže bolje razumijevati sebe, ali i druge jer otkriva kakva je netko osoba prema urođenim osobinama, a kakvo je njezino prilagođeno ponašanje. Na temelju njega možete saznati kako će se netko ponašati u određenim uvjetima“, objašnjava psihologinja.

Radionica se održava dva dana, u petak 24. rujna od 19 sati i u subotu 25. rujna od 9 sati u učionici Pučkog otvorenog učilišta Križevci. Edukacija je besplatna, polaznici će po završetku dobiti certifikate, a prijave se primaju putem stranice projekta.

Vrijednost projekta Future Hub Križevci je 1.779.092,12 kuna koje su odobrene iz operativnog programa
Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu natječaja „Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije
prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“. Projekt Future Hub Križevci
sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u
ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da
odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za
razvoj civilnoga društva.

Vezano

Komentari su zatvoreni.