Moto i biciklističko druženje okupilo brojne bicikliste i motocikliste

U organizaciji AMK i MK Križevci, Križevačke udruge biciklista i Policijske postaje Križevci organizirano je još jedno Moto i biciklističko druženje.

Okupljene bicikliste i motocikliste u druženje su uveli Gradski puhački orkestar Križevci, Križevačka djevojačka straža i Križevačke mažoretkinje svojim nastupima nakon čega su pozdravne riječi uputili predsjednik AMK i MK Križevci Stjepan Krpanić, tajnik AMK i MK Križevci Stjepan Peršin, načelnik Općine Gornja Rijeka Darko Fištrović, zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško te uime župana Darka Korena pročelnica Ana Mušlek.

I ove godine proglašeni su najbolji pa je tako najbiciklistom proglašen Mario Žiher, mopedistom Željko Knežić, motociklistima Nedeljko Sokač, Ivica Sokač, Željko Pavleković i Zvonimir Pavlić dok su najboljim vozačima automobila u kategoriji 80+ proglašeni Vlasta Krpan, Valent Dijanuš, Franjo Barec i Dragutin Heruc.

Ovogodišnja biciklijada i motorijada održana je na relaciji Križevci – Gornja Rijeka – Križevci, a s obzirom na pandemiju koronavirusa druženje je ove godine održano u rujnu umjesto na Uskrsni ponedjeljak kao prijašnjih godina.

Vezano

Komentari su zatvoreni.