Uspješno odrađena još jedna ljetna škola

Future Hub Križevci u zadnjem je tjednu ljetnih praznika održao Ljetnu školu računarstva na kojoj su polaznici kroz pet termina stekli nova znanja i vještine.
Namjera nam je bila omogućiti učenicima srednjih škola, studentima, ali i zainteresiranoj javnosti, pregled različitih tema s područja računarstva o kojima se u školama ne uči jer nisu dio standardnih kurikuluma. Zadovoljni smo odazivom i interesom naših sugrađana za ove teme“, rekao je voditelj projekta Future Hub Križevci Andrej Dundović.


Nastava Ljetne škole sastojala se se od više različitih radionica i predavanja s praktičnim pregledom različitih tehnologija i poslova kojim se bave profesionalci – razvijatelji softvera. Predavači su bili dr. sc. Ivan Radiček s Osnovama funkcijskog programiranja i mr. sc. Hrvoje Belani s Osnovama digitalne logike i digitalnih sustava, dok su praktična iskustva prenosili Ivan Hamonajec, Nikola Plejić, Karlo Siladi, Andrija Prelec i Jure Sić. Svi polaznici Ljetne škole dobili su certifikat o uspješno završenom programu iz računarstva.

Vrijednost projekta Future Hub Križevci je 1.779.092,12 kuna koje su odobrene iz operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu natječaja „Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“. Projekt Future Hub Križevci sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Vezano

Komentari su zatvoreni.