Kolovoz na Future Hubu

Zanimljive i poučne radionice u sklopu projekta Future Hub Križevci, u nešto manjem obimu održavaju se i u kolovozu. Osim jučerašnjeg promatranja meteorskog roja Perzeida, krajem mjeseca počet će Ljetna škola računarstva namijenjena srednjoškolcima i studentima, ali prihvatit će i kojeg starijeg zainteresiranog polaznika. U pet dana nastave, od ponedjeljka 30. kolovoza do petka 3. rujna, različiti predavači govorit će o digitalnoj logici, funkcijskom programiranju i drugim zanimljivim temama. Sva predavanja održat će se u učionici Pučkog otvorenog učilišta u popodnevnim satima. Broj polaznika je ograničen, prijave kreću idući tjedan, a detaljan program i upute za prijavu objavit ćemo početkom tjedna.

Inače, projekt Future Hub Križevci od kraja prošle godine provode križevačke udruge P.O.I.N.T. i Perzeidi uz partnerstvo Grada Križevaca i Pučkog otvorenog učilišta, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda. Osnovna ideja je organiziranje redovitih kvalitetnih izvanškolskih obrazovnih programa za djecu i mlade iz područja prirodoslovlja i tehničkih disciplina, znanstveno-popularnih sadržaja za opću populaciju i istraživačkih aktivnosti.

Komet NEOWISE promatran s Ratarne u ranu zoru 9. srpnja (foto Martin Vujić, Perzeidi)

Future Hub Križevci – kalendar aktivnosti za kolovoz

11.8. srijeda u 20: Promatranje meteorskog roja “Perzeidi”, Livada iza RCTP-a

30.8. – 3.9. Ljetna škola računarstva, prostor FHK

30.8. ponedjeljak u 17: Osnovne funkcijskog programiranja I (Ljetna škola)
18:45 Osnove digitalne logike (Ljetna škola)

31.8. utorak u 17: Osnovne funkcijskog programiranja II (Ljetna škola)
18:45 Dizajn digitalnih sustava (Ljetna škola)

Vrijednost projekta Future Hub Križevci je 1.779.092,12 kuna koje su odobrene iz operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu natječaja „Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“. Projekt Future Hub Križevci sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.