Krnya i Lika Kolorado ovaj vikend nastupaju na Ljetu u dvorištu

Ljeto u dvorištu u galeriji K2 za nadolazeći vikend priprema dva događaja. U petak je na rasporedu slušaonica ‘Crowded house with Krnya’ s početkom u 20 sati, dok je dan kasnije na programu koncert benda Lika Kolorado.

Križevčanin Ivan Krnjić, poznatiji kao Krnya, glazbom se bavi više od tri desetljeća. Uz zvukove njegovih ritmova generacije Križevčana proživjele su svoju mladost. Gdje god da se pojavi dobre glazbe i zabave ne nedostaje. DJingom se bavi još od 1983.g, a radijski DJ i voditelj je od 1987.g. Nastupao je diljem Hrvatske. Bio je rezident DJ u klubu Gallery u Zagrebu i Haciendi u Vodicama, radio je u Bestu, Tvornici i Aquariusu, najznačajnijim zagrebačkim klubovima, svirao je sa puno DJeva izvana, a imao je priliku upoznati i neke od svojih najvećih idola, kao što su Cristian Varela i Richie Hawtin. Godine 2021. osvojio je glavnu nagradu Ambasador u kategoriji za najbolji livestream sa svojim projektom “My vinyil stories from quarantine”. Ulaz je besplatan.

Subotnji program počinje u 21 sat koncertom Lika Kolorado, četveročlanog indie rock bend iz Zagreba, kojeg čine ga Filip Riđički (vokal), Ana Jelić (bas), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj). Izuzetno su prihvaćeni kod publike mlađe i srednje generacije svojim radiofoničnim pop-rock zvukom.

Iza sebe imaju dva studijska albuma. Svoj su prvi album, ”Smiješ zaurlat”, objavili 2018. godine, a u drugom mjesecu 2020. godine predstavili su svoj drugi album ”Kontura” u izdanju Classic Recordsa. S drugog albuma dolaze singlovi Gospođa i Spasoje koji su se do sada našli već na nekoliko top ljestvica radijskih postaja. Ulaz je bespalatan.

Vezano

Komentari su zatvoreni.