Članovi Udruge Maslačak posjetili toplice i more

Četrdesetak članova Udruge “Maslačak” Križevci u srpnju je putovalo na dva izleta. Zbog epidemioloških mjera prošle, 2020. godine se nisu mogli organizirati izleti pa su ove godine Maslačci iskoristili lijepo vrijeme i pogodnu situaciju kako bi realizirali dva izleta.

Prvi izlet je bio u Tuheljske toplice, 15. srpnja na kojem su sudjelovali korisnici poludnevnog boravka uz pratnju svojih roditelja. Vrijeme je bilo lijepo i cijeli dan je protekao u kupanju i zabavi na vodenim atrakcijama. Drugi izlet je bio jednodnevni odlazak na more, 28. srpnja u Njivice na otok Krk. Na more su putovali korisnici poludnevnog boravka uz pratnju te mlađa djeca koja sudjeluju u EU projektu, a smještena su u Paviljonu za djecu sv. Marko Križevčanin.

S mlađom djecom su išle dvije odgajateljice. Ovi izleti bili su prilika da članovi udruge upoznaju mjesta na kojima nisu bili te vide ljepote naše zemlje. Neka djeca su sada prvi puta bila na moru što ih je oduševilo. Nekoliko članova je učilo plivati, a neki su usavršavali ovu vještinu.

Za kraj spomenimo da su izleti financirani sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja i Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.