Krenuli radovi na aglomeraciji, najavljuje se otežan ulaz u dvorišta

Dana 02. kolovoza 2021. godine (ponedjeljak) na području naselja Lemeš Križevački i ulice Ferde Kerna u Križevcima, započeli su radovi na izgradnji vodovodnog i kanalizacijskog sustava.

Projekt naziva Aglomeracija Križevci obuhvaća izgradnju i rekonstrukciju sustava vodoopskrbe i odvodnje te izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Križevci, a završetak projekta planiran je za studeni 2023. godine. Realizacijom projekta broj priključenih stanovnika na sustav vodoopskrbe povećat će se s 12 285 na 14 700 što predstavlja povećanje od 2 415 stanovnika. Dodatne usporedbe radi, spomenimo kako stupanj priključenosti na sustav vodoopskrbe na području aglomeracije iznosi 77 %, a nakon provedbe projekta priključenost će iznositi 93 %.

“Zbog radova na izgradnji stanovnici i poslovni subjekti mogli bi imati otežan ulaz u vlastito dvorište pa Vas ovim putem molimo za razumijevanje i strpljenje. Napominjemo da će se izmijeniti prometna regulacija te Vas molimo za oprez i razumijevanje”, izvijestili su iz tvrtke Vodne usluge d.o.o., nositelja ovog projekta.

Za sve eventualne upite vezane za projekt i izvođenje radova građani mogu kontaktirati izvođača Radnik d.d. Križevci i Zagorje gradnja d.o.o. Zagreb ili Vodne usluge d.o.o. Križevci (048/720-911).

Vezano

Komentari su zatvoreni.