37-godišnjem Križevčaninu 15 dana zatvora, a pored toga zabilježene su dvije prometne nesreće na području grada i okolice

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Od toga, dvije su se nesreće dogodile na križevačkom području.

Oko 9.15 sati, u Križevcima u Ulici Dragutina Renarića 57-godišnji vozač upravljao je biciklom Epple pod utjecajem alkohola od 2,20 promila, krećući se nizbrdo u smjeru Koprivničke ulice. Uslijed neprilagođene brzine vozač je pao s bicikla na kolnik. U prometnoj nesreći vozač je ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Nekoliko sati nakon, oko 14.25 sati, u Finčevcu 63-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW varaždinske registarske oznake u smjeru Svetog Petra Orehovca. Prilikom nepropisnog kretanja vanjskim osvrtnim ogledalom udario je u vanjsko osvrtno ogledalo osobnog automobila Opel koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 35-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Za kraj, policija navodi kako je 31. srpnja, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru – Stalna služba Garešnica doveden je 37 – godišnji vozač koji je u petak, 30. srpnja, u 14.05 sati, u Križevcima u Ulici Karane upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,57 promila. Vozaču je određeno zadržavanje od 15 dana te je predan u zatvor u Bjelovar.

Vezano

Komentari su zatvoreni.