Povratak jednog od najboljih klupskih izdanaka: Miroslav Koprić novi je golman križevačkog Radnika

Nogometni klub Radnik Križevci dobio je veliko pojačanje uoči starta nove sezone u 3. HNL Sjever. Klubu je pristupio Miroslav Koprić, iskusni golman i jedno od najpoznatijih imena koje je u posljednjih dvadesetak godina poniklo u klubu.

U prilog tome svakako ide bogat životopis kojeg je Koprić ispunio igranjem za mnoge klubove. Osim matičnih mu Križevaca, Koprić je igrao za Varteks, Kamen Ingrad, Vinogradar, Goricu, Lučko, maltešku Birkirkaru, HAŠK, Međimurje i Lučko. U karijeri je odigrao 13 utakmica u Prvoj HNL, dok je postao prava ikona Druge HNL s točno 200 odigranih utakmica u tom rangu natjecanja.

U dresu Birkirkare upisao je i 6 nastupa u kvalifikacijama za Europsku ligu, a između ostalih branio je protiv Dinamovih mušterija iz istog natjecanja – škotskog Heartsa te ruskog Krasnodara.

Iako su Križevci dosad bili vrlo dobro popunjeni na poziciji golmana s Danijelom Vrbančićem i Mateom Tihelkom, nema sumnje kako će dolazak prekaljenog imena poput Koprića biti od velike koristi svim klupskim golmanima, ali i ostalim igračima.

Vezano

Komentari su zatvoreni.