(FOTO) Zahvaljujući brojnim volonterima, Helenska šuma čišća je za više od 100 vreća smeća

Prošle subote u Križevcima je održana druga u nizu od četiri akcije Čistećih Medvjedića u suradnji s Konzumovim projektom “Jedna manje”. U razdoblju od 8. travnja do 5. svibnja za svaku kupnju posebno označenu višekratnu ekološku torbu u odabranim prodavaonicama diljem Hrvatske te u online prodavaonici, Konzum je donirao po 1 kunu Građanskoj ekološkoj inicijativi Čisteći medvjedići za čišćenje šuma, plaža i obala rijeka u četiri hrvatske županije.

U Križevcima se u subotu čistila Helenska šuma, a skupilo se 35 volontera koji su u tri i pol sata rada napunili kontejner do vrha s više od 100 vreća smeća!

“Ovim putem zahvaljujemo svima koji su se pridružili ovoj akciji, ponajviše Odred izviđača “Kalnik” Križevci koji se uvijek rado odazivaju ovakvim akcijama, članovima udruge Zeleno Prigorje, kao i svima onima koji su došli iz drugih gradova čisti naše Križevce. Zahvaljujemo Renatu Hadroviću i Restoran Tomislav Križevci što nas nahrani najboljim pizzama i Križevačka pivovara na donaciji vreća. Također zahvaljujemo svima na donacijama štruklja, muffina, keksića, kiflica itd.
U mislima smo bili s našim prijateljima Ribafish / RokOtok / Vilicom kroz Hrvatsku”, rekla je ovim povodom u ime organizatora Katarina Ivanek.

Ovu akciju logistički su podržali Grad Križevci i Komunalno poduzeće Križevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.