Nema otkazivanja: Grad odredio termin održavanja ovogodišnjeg Spravišča

Krizevacko-Veliko-Spravisce

“Poštovani posjetitelji, sudionici i prijatelji Križevačkog velikog spravišča,obavještavamo vas kako se manifestacija neće održati u planiranom terminu od 11. do 13. lipnja 2021. godine. S obzirom na važeće mjere, manifestaciju koju dnevno posjeti nekoliko tisuća posjetitelja nije moguće pripremiti i održati u skladu s važećim epidemiološkim preporukama i odlukama, kao niti ispuniti uvjete o ograničenju okupljanja.”

Ovako je glasilo priopćenje koje je prvog dana lipnja objavio Grad Križevci zajedno s Turističkom zajednicom Grada Križevaca. U tom trenutku, odgoda je bila opravdana, no s vremenom su se počeli javljati brojni upitnici u komentarima građana, ponajviše na društvenim mrežama. Sukus pitanja svodio se na to kako je moguće da Bjelovarčani uživaju u Terezijani ili Đurđevčani u Picokijadi, dok Križevčani nemaju nikakve informacije o održavanju Spravišča, kultne gradske manifestacije koja se posljednji puta održala 2019. godine.

Odgovor na ovo pitanje potražili smo u Gradu, iz kojeg nam je stigao odgovor kako Spravišče nije otkazano već samo odgođeno, kao i to da je planirani datum održavanja prvi vikend devetog po redu mjeseca:

“Spravišče je odgođeno i novi planirani datum je vikend od 4. rujna, naravno ako će mjere u tom trenutku to dopuštati”, kratko nam je poručeno iz Grada.

O svim ostalim detaljima, a koji osim programa uključuju i duljinu trajanja manifestacije, Grad će izvijestiti javnost na vrijeme.

Vezano

Komentari su zatvoreni.