Otvoreno je ljetno kino – Križevčani jedva dočekali druženje u centru grada

Zabavnim sadržajima za djecu, nastupima križevačkih glazbenika i kreativaca te projekcijom animiranog filma Asterix, večeras je službeno započelo 4. Robin ljetno kino na Nemčiću – kino pod križevačkim zvijezdama. Sudeći po odazivu, Križevčani su jedva dočekali filmove i druženja u centru grada.

Sretna sam što ove godine građanima možemo ponuditi i popratne sadržaje uz filmske projekcije, što lani nismo smjeli. Sigurna zabava i druženje su bitne stavke na koje ne smijemo zaboraviti i koje nam svima trebaju“, poručila je ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Željka Šunjić i dodala da se u slučaju kiše ove godine projekcije sele u novootvoreno kino.

Okupljene je pozdravio Robin Šatvar u ime sponzora Robin trgovine, a ciklus filmskih događanja otvorio je pročelnik gradskog Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, socijalnu skrb, sport, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

Organizatori su obećali odličnu atmosferu, puno zabave i još više sadržaja uz nadu da će subote proći bez kiše, a filmove pratiti puno posjetitelja. Projekcije na otvorenom održavat će se svake subote sve do 31. srpnja i tehnički ih podržava udruga K.V.A.R.K. Već idući vikend kao uvertira u film premijerno će se predstaviti nedavno osnovan Gradski tamburaški orkestar i to uz izvedbu filmske glazbe. Prije jučerašnjeg filma pljesak je pokupila četverogodišnja Klara Šantak koja je, bez trunke treme, s mamom Anom otpjevala pjesmu “Puštam sve” iz crtića Snježno kraljevstvo.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.