(FOTO) Drugi dan Sportskog viKŽenda obilježili ples, paintball, nogomet, odbojka

U Križevcima je drugi dan „Sportskog viKŽenda“ održano više događanja. Subota je započela plesom. Na Strossmayerovom trgu nastupili su plesni centar „Ritam“ Križevci i plesni studio „Mali i veliki“.

Na trgu je Paintball Pitagora Airsoft pripremio „Pitagora Play Corner“ sa zabavnim poligonima za djecu i odrasle.

Na nogometnom turniru U15 koji su organizirali Škola nogometa i NK Radnik Križevci sudjelovali su NK Rugvica, NK Zelina, NK Vrbovec i NK Radnik Križevci. Prvo mjesto osvojio je NK Križevci, drugo mjesto osvojio je NK Zelina, a treće mjesto NK Rugvica. Najboljim strijelcem proglašen je Fran Manojlović, najboljim vratarom Tin Frigan, a najboljim igračem Luka Bukal. Pehare i medalje uručio ime je pročelnik Upravnog odjela Grada Križevaca za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

Po prvi put u organizaciji Društva športske rekreacije Križevci i Ženskog odbojkaškog kluba Križevci održan je turnir u odbojci pod nazivom “1. Open odbojka turnir 2:2”. Sudjelovalo je osam ekipa, po četiri u muškoj i ženskoj kategoriji. Okupljene su pozdravili pročelnik Upravnog odjela Grada Križevaca za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel te organizatorica prof. Darinka Šimunčić. U muškoj kategoriji prvo mjesto osvojila je ekipa “Replay” u sastavu Florijan Šašek i Mihael Mušlek, drugo mjesto ekipa “Koktel ljubavi” u sastavu Mateo Kovačić i Filip Turković i treće mjesto ekipa “Hrvatska” u sastavu Luka Knapić i Marin Meštrović. U ženskoj kategoriji prvo mjesto osvojila je ekipa “Pume” u sastavu Antonia Čor i Katarina Malčić, drugo mjesto ekipa “Bobi” u sastavu Veronika Vukoić i Nina Vurnek te treće mjesto ekipa “Kumice” u sastavu Lucia Benković i Andrea Šturbek.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.