Umjetnici, klaunovi, joga i glazba u subotu na Nemčićevom trgu

Druga subota u lipnju posljednjih je godina bila rezervirana za Spravišče, a dok čekamo novi termin za tradicionalnu križevačku manifestaciju, grad će oživjeti kreativci na sajmu kreative križevačkog kraja. Sajam su organizirali Grad, Turistička zajednica grada Križevaca i križevački kreativci, a posjetitelji će moći razgledati i kupiti brojne rukotvorine, ukrasne i umjetničke predmete, nakit, igračke, suvenire kao i radove seniora Križevačkog likovnog kruga na temu „Križevačke vedute“.
Jadranka Šogorić će voditi radionicu oslikavanja platnenih torbi, a obilježit će se i Međunarodni dan joge pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Indije u Hrvatskoj i to kroz sat „Joge za djecu“ i sat „Joge za sve“ koje će voditi Olga Razum Šujica i Ljiljana Budić“, najavili su organizatori.

Nakon joge, u dvorištu Galerije K2 udruga K.V.A.R.K. priprema cirkuske predstave, kabare i glazbeni program na otvorenom u sklopu Križevačkog uličnog festivala edukacije i razbibrige K.U.F.E.R., a broj posjetitelja je ograničen. Sva događanja se odvijaju u skladu s epidemiološkim mjerama pa organizatori mole sve posjetitelje da se istih pridržavaju.

Vezano

Komentari su zatvoreni.