Kino Križevci povećalo kapacitet i počelo s naplaćivanjem ulaznica, donosimo cijene i raspored projekcija

Križevačko kino otvoreno je 6. svibnja, a s projekcijama za građanstvo krenulo je dan nakon. Povodom otvorenja, sve su projekcije tijekom svibnja bile besplatne, no uz prethodnu rezervaciju. Zbog epidemioloških mjera koje su bile na snazi, u svibnju je svega 25 gledatelja bilo dozvoljeno po projekciji, no popuštanje mjera ujedno je i povećalo broj dozvoljenih posjetitelja u križevačkom kinu.

Trenutno 35 gledatelja može pohoditi jednu projekciju, a kako su nam potvrdili iz Kina Križevci, očekuju da bi daljnjim popuštanjem mjera tijekom lipnja ta brojka mogla narasti na 50 posjetitelja. Spomenimo i da kino dvorana ima 82 mjesta, no još ćemo neko vrijeme pričekati prije nego će se steći uvjeti za korištenje punog kapaciteta.

Kino je počelo i s naplaćivanjem ulaznica. Kako je i prilikom otvorenja bilo najavljeno, u svibnju je ulaz bio slobodan, a od prošlog vikenda cijena karte za jednu projekciju iznosi svega 25 kuna te će toliko iznositi za sve projekcije osim za 3D projekcije, čije će ulaznice koštati 30 kuna. Nadolazećeg vikenda na repretoaru su filmovi Prizivanja 3: Sotona je kriv (projekcija u petak je rasprodana, dok je za nedjeljni prikaz filma ostalo 13 slobodnih mjesta), hrvatski film Zoran redatelja Dalibora Matanića (ima još mjesta za projekcije koje su u petak i subotu), dok je film za djecu Croods 2: Novo doba rasprodan u oba vikend termina.

Sudeći po broju prodanih ulaznica, interes za odlaskom u kino u Križevcima je prilično velik. Svi zainteresirani karte mogu kupiti na službenom webu kina na ovoj poveznici.

Vezano

Komentari su zatvoreni.