U okolici Križevaca dvije prometne nesreće u samo pola sata razmaka

Policijska uprava koprivničko – križevačka izvijestila je o dvije nesreće koje su se dogodile u okolici Križevaca i to u razmaku od svega tridesetak minuta.

Jučer, 4. lipnja, oko 11.45 sati, u Bukovju Križevačkom 45-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford bjelovarske registarske oznake u smjeru mjesta Sv. Ivan Žabno. Uslijed nepropisnog pretjecanja automobila ispred sebe, prednjim djelom vozila udario je u prednji dio motocikla Yamaha zagrebačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 17-godišnji vozač. Vozač motocikla je ozlijeđen. Po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će podnesena odgovarajuća pismena.

Oko 11.10 sati, u Gregurovcu 87-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW zagrebačke registarske oznake kojem je isteklo važenje prometne dozvole. Uslijed nepropisnog kretanja automobil je prešao na lijevu prometnu traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera te je udario u prednji dio osobnog automobila Opel križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 73-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću biti će pokrenut prekršajni postupak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.