Digitalizacijom do transformacije Križevaca

U sklopu Future Huba Križevci održana je treća po redu radionica socijalnih vještina, ovaj puta pod nazivom “Kako digitalizacija može transformirati Križevce”.

Predavač je bio Emil Ilija Perić, voditelj Odjela za tehnološki razvoj i IT pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, koji je kroz dvodnevne radionice u ukupnom trajanju od 180 minuta zajedno s polaznicima odgovorio na pitanje donosi li digitalizacija nova radna mjesta i kako može utjecati na razvoj i napredak jednog grada.

Drugi dan radionice sudionici su imali priliku kroz praktičan dio sami doći do rješenja koja bi mogla pomoći gradu u digitalnoj transformaciji, nakon čega je uslijedila završna rasprava s predavačem.

Vrijednost projekta Future Hub Križevci je 1.779.092,12 kuna koje su odobrene iz operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu natječaja „Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“. Projekt Future Hub Križevci sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Vezano

Komentari su zatvoreni.