Lana Višak osvojila 3. mjesto na Državnom natjecanju mladih tehničara

Državna razina 63. natjecanja mladih tehničara Republike Hrvatske zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19 provedena je u osnovnim školama natjecatelja. Natjecanje je održano od 5. do 7. svibnja 2021., a na njemu je sudjelovalo 189 učenika viših razreda osnovnih škola.

Natjecanje se sastojalo od pisane provjere znanja, izrade tehničke tvorevine (rada) i prezentacije tehničke tvorevine, a provodilo se u virtualnim učionicama pod budnim motrenjem tročlanog ocjenjivačkog povjerenstva svakog područja natjecanja. Osnovna škola „Vladimir Nazor“ Križevci svake godine ima svoje predstavnike na tom natjecanju koji zauzimaju visoka mjesta.

Ova godina nije iznimka, pod mentorstvom učiteljice Sandre Vurnek na državnu razinu natjecanja plasiralo se četvero učenika. Učenica 8.r. Lana Višak osvojila je visoko 3. mjesto u kategoriji Elektrotehnika, učenica 5.r. Tara Maha zauzela je 4. mjesto u kategoriji Maketarstvo i modelarstvo, učenica 7.r. Mia Kučina zauzela je 5. mjesto u kategoriji Obrada materijala i učenica 6.r. Nina Šoštarić zauzela je 9.mjesto u kategoriji Graditeljstvo.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.